5 Απρ 2018

Ονομα που προκαλεί έκπληξη ακούστηκε για τον πάγκο της Γιουβέντους

Η Corriere dello Sport δεν αναφέρεται μόνο στις αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και στο όνομα-έκπληξη που ακούγεται για τον πάγκο.

Το 0-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο -ρεαλιστές να είμαστε- αποκλεισμός από το Champions League, έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτή τη στιγμή διάφορα ρεπορτάζ για τις αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι στους μπιανκονέρι.

Αλλαγές στο ρόστερ, με την Corriere dello Sport να γράφει ότι μόνο δέκα παίκτες είναι σίγουροι για την παραμονή τους, αλλά ενδεχομένως και στον πάγκο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, μάλιστα, άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν ήδη κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον... Κάρλο Αντσελότι!


Οπως αναφέρεται στο σχετικό κομμάτι, δεν πρόκειται για κάποια συζήτηση που έγινε πάνω σε συγκεκριμένα δεδομένα, αλλά περισσότερο ήταν μια διερευνητική επαφή, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κοινή διάθεση ώστε να τα ξαναπούν και βλέπουμε...


7 σχόλια:

  1. Η Γιουβέντους εμπιστεύεται μόνο Ιταλούς προπονητές. (Ο Ποκετίνο ήταν ο μόνος εκτός Ιταλίας που ίσως να ταίριαζε αλλά τα χάλασε με τις δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό). Ξέρει κανείς κάποιον Ιταλό προπονητή αυτή την στιγμή που να έχει την ποιότητα του Αντσελότι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι αλλά ειναι στην σφαίρα του φανταστικού... Ο Αντσελοτι έχει κασέ 10 με 15 εκατομμύρια,οπότε μάλλον είναι δημοσιευμα χωρίς βαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειναι Ιταλος, αυτη τη στιγμη θελω να ειναι μονο ο Σιμονε Ινζαγκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να φέρουν τον κοντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή