26 Απρ 2018

Για… μπάστα: Οι 3,5 μέρες που μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε!

Με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από το βράδυ της Κυριακής, είμαστε κοντά στο να ξεχάσουμε τελικά ποια είναι η πραγματικότητα.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Οτι η νίκη της Νάπολι ήταν πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, είναι αυτονόητο. Ολοι περίμεναν ότι η Γιουβέντους θα τελείωνε την υπόθεση τίτλος αλλά τελικά για πρώτη φορά αυτά τα χρόνια δεν το έκανε. Κι από την στιγμή που δεν το έκανε, έχει αρχίσει ένας πανικός, ο οποίος δεν συμβαδίζει ακριβώς με την πραγματικότητα...

Αρχικά, από το βράδυ της Κυριακής επανέρχονται μαζικά τα δημοσιεύματα για αλλαγή προπονητή, για τον Αλέγκρι που είναι σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ, για τους οπαδούς που αντιδρούν και όλα τα σχετικά. Αφού γράφτηκαν όσα ήταν να γραφτούν για αυτό το θέμα, πήγαμε στο επόμενο.

Δημοσίευμα για τσακωμό Μπουφόν-Μπενάτια, μετά δημοσίευμα για μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ όλων στα αποδυτήρια με ένταση κλπ. Αφού έφυγε κι αυτό, σειρά πήρε η επίσκεψη των οπαδών. Προφανώς δεν πήγαν γεμάτοι χαρά στο Βινόβο, αλλά σίγουρα δεν πήγαν με σκοπό να στήσουν λαϊκό δικαστήριο. Κι όμως, από τον ιταλικό Τύπο κάπως έτσι παρουσιάστηκε.


Η Γιουβέντους έχασε το βράδυ της Κυριακής και από εκεί και πέρα, μέσα σε 3,5 μέρες, έχουμε τα εξής: Ο προπονητής φεύγει, οι παίκτες τσακώνονται στα αποδυτήρια, οι οπαδοί κράζουν προπονητή και παίκτες. Μέχρι να δούμε τι άλλο θα γραφτεί ως το Σάββατο, εμείς απλά θα καταγράψουμε την πραγματικότητα: Η Γιουβέντους είναι στην 1η θέση και εξαρτάται μόνο από τα παιχνίδια της.


1 σχόλιο:

  1. οταν το +6 γινεται +1 το οποιο με βαση προγραματος (εξω ιντερ ρομα) σημαινει οτι ισως χασαμε το πρωταθλημα τοτε ναι καλα κανουνε να τσακωθουν ο τζιτζι με το μπενατια που μας εχει καψει φετος...οταν γκελαρεις με μπενεβεντο με σπαλ και εχεις την ευκαιρια να κερδισεις στην εδρα σου και να παρεις τον τιτλο και εσυ επιλεγεις να παιξεις αμυνα και να πας για το χ και να εχεις 38 κατοχη στην εδρα σου και να μην κανεις ουτε σουτ στο τερμα τοτε ναι καλα κανει η διοικηση αν σκεφτεται το διαδοχο σου..και ο κοσμος καλα εκανε και πηγε..να ειστε ρεαλιστες μην προσπαθειτε να ηρεμησετε το κλιμα ολα αυτα που γραφονται μακαρι να ειναι αληθεια..η γιουβε φετος δεν αξιζει το πρωταθλημα παιζει την χειροτερη μπαλα...και το ροτεισον του αλεγρι η νοοτροπια και η 11αδες πολλες φορες ειναι για πεταμα....κακη 11αδα με τοτεναμ στο πρωτο ματς το ιδιο και στο πρωτο με ρεαλ..και προχθες με ναπολι εστησε ομαδα για το χ και φανηκε απο τι; αλλαγες του...εχω βαρεθει τον αλεγκρι προσωπικα δεν αντεχω αλλο αυτο το κακο ποδοσφαιρο που παιζουμε με κατι ασαμοες και ντεσιλιους μεσα βλεπω την τοτεναμ την λιβερπουλ και ζηλευω πραγματικα πιεζουν σε ολο το γηπεδο πανω απολα ειναι αθλητες και πιτσιρικια και παιζουν οταν πρεπει επιθεση και οταν πρεπει αμυνα...εμεις 1-0 με την μπενεβεντο δε μπορουμε να το κανουμε 2-0 με ντιμπαλα πιπιτα νταγλας κοστα και μια ζωη με μισο μηδεν να νικαμε...ναι οκ 7 στα 7 πρωταθληματα μπραβο μας αλλα ολες οι ομαδες ειναι κουτσες 7 χρονια οπως και φετος θα μας παρει πρωταθλημα ο αλμπιολ με τον χισαι ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ..O BETTEGA ΕΛΕΓΕ VINCERE NON IMPORTANTE E LA SOLA COSA KAI CONTA.....και αυτο με τον αλλεγκρι στο τιμονι δε το βλεπω αν παμε για το χ μεσα στο γηπεδο μας χωρις να σουταρουμε στο τερμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή