12 Απρ 2018

Ετσι υποδέχτηκαν οι ιταλικές εφημερίδες τον αποκλεισμό της Γιούβε από τη Ρεάλ

Δείτε πώς υποδέχθηκαν οι τρεις μεγάλες ιστοσελίδες όσα έγιναν στη Μαδρίτη, με τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι παίκτες του το έλεγαν όλες αυτές τις μέρες, αλλά δεν τους πιστεύαμε όλοι. Αρκεί που το πίστευαν αυτοί όμως. Η Γιουβέντους έκανε μια εμφάνιση πραγματικά επιπέδου Γιουβέντους και ισοπέδωσε τη Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, έχοντας πλησιάσει στη μεγαλύτερη πρόκριση όλων των εποχών.

Γιατί ποτέ δεν έχει γίνει ανατροπή έπειτα από ήττα 0-3 στο πρώτο ματς, ενώ η ομάδα που θα το πάθαινε τώρα θα ήταν η Ρεάλ και μάλιστα στην έδρα της.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε με το πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις, με τις ιστοσελίδες των Tuttosport, Corriere dello Sport και Gazzetta dello Sport να κάνουν λόγο για «φάρσα» και «δράμα».


Tuttosport: «Οχι έτσι. Αθλια φάρσα: Η Γιούβε έξω στο 97’. Την καταδίκασε το πέναλτι του Ρονάλντο».

Corriere dello Sport: «Γιούβε, απίστευτη φάρσα: Εξω για ένα πέναλτι στο 98’!».

Gazzetta dello Sport: «Δράμα της Γιούβε στο Μπερναμπέου. Ανατροπή, μετά ένα πέναλτι στο 93’. Και ο Ρονάλντο την απέκλεισε».


2 σχόλια:

  1. η απολυτη ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο αποψε..αισχος και ντροπη πραγματικα...εχει ο καιρος γυρισματα ομως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε πέναλτι δεν ήταν. Δεν είσαι σιγοσίγο γιατί το δίνεις μετα από πολλή ώρα σκεψης. Αφού δεν είσαι σιγουρος μην το δίνεις το πέναλτι να πάνε οι δύο ομάδες να λύσουν της διάφορες διάφ στην παράταση. Τι μου πέφτει ο άλλος λες και πέφτει από βατηρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή