5 Απρ 2018

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Γιουβέντους μου άρεσε από όταν ήμουν μικρό παιδί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το χάρηκε πολύ το χειροκρότημα των οπαδών της Γιουβέντους και δεν το κρύβει, ανταποδίδοντας.

Το standing ovation των Γιουβεντίνων στον Πορτογάλο αμέσως μετά το 0-2 με ψαλιδάκι το βράδυ της Τρίτης, είναι μια ιστορική στιγμή. Από την μία είναι η πρώτη φορά που χειροκρότησαν αντίπαλοι τον Ρονάλντο, από την άλλη παίζει σοβαρά να είναι η πρώτη φορά που χειροκρότησαν γενικά οι Γιουβεντίνοι αντίπαλο (δεν εννοούμε πρώην μπιανκονέρο που επέστρεψε ως αντίπαλος).

Αυτή την ιστορική στιγμή, λοιπόν, ο Ρονάλντο θα την έχει για πάντα στην καρδιά του όπως είπε στη Gazzetta dello Sport, αναφερόμενος και στη συμπάθεια που έχει στη Γιουβέντους από πιτσιρικάς.


«Το γεγονός ότι με χειροκρότησε ένα γήπεδο όπως αυτό της Γιούβε, το οποίο βλέπει σπουδαίο ποδόσφαιρο και σπουδαίους ποδοσφαιριστές κάθε εβδομάδα, μου προκάλεσε έντονα συναισθήματα και με έκανε ευτυχισμένο. Οχι μόνο ως κίνηση αλλά κι επειδή η Γιουβέντους μου άρεσε από όταν ήμουν μικρό παιδί, μου άρεσε να τη βλέπω να παίζει. Ηταν ένα χειροκρότημα που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, επομένως θέλω να ευχαριστήσω τους Γιουβεντίνους με ένα όμορφο και μεγάλο grazie», ήταν η δήλωση του Πορτογάλου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου