5 Απρ 2018

Δέκα παίκτες είναι 100% σίγουροι, αποφασισμένοι ν’ αλλάξουν τα πάντα στη Γιούβε

Μόνο δέκα είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν σίγουρη θέση στο ρόστερ της Γιουβέντους και για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Η εφημερίδα αναφέρεται στην απόφαση που έχουν πάρει στο Τορίνο να ανανεώσουν το ρόστερ της ομάδας και κάνει λόγο για... επανάσταση, τονίζοντας ότι είναι μόλις δέκα οι σίγουροι και όλες οι άλλες θέσεις παίζονται.

Οτι θα γίνουν αλλαγές το καλοκαίρι, είναι δεδομένο. Αρκετές και σημαντικές. Αν θα είναι τόσες πολλές, βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε, με τα δέκα ονόματα που παρουσιάζει η Corriere dello Sport σαν σίγουρα για παραμονή, να είναι τα εξής...

Βόιτσεκ Σέζνι, Ματία Ντε Σίλιο, Αντρέα Μπαρτσάλι, Τζόρτζιο Κιελίνι, Μεχντί Μπενάτια, Μπλες Ματουιντί, Μίραλεμ Πιάνιτς, Ντάγκλας Κόστα, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν.


Αυτοί είναι σίγουροι 100% λέει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Από εκεί και πέρα, γράφει ότι οι Ντανιέλε Ρουγκάνι, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ και Σάμι Κεντίρα θα παραμείνουν κατά 90%, ενώ στο 80% είναι οι Πάουλο Ντιμπάλα, Χουάν Κουαδράδο και... Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου