29 Απρ 2018

Οι πρωταθλητές τραγουδούν ακόμη…

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η Γιουβέντους πήγαινε στο Μιλάνο μόνο για τη νίκη. Ε, με αυτή έφυγε.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Πήγε στο Μεάτσα, με την πλάτη στον τοίχο, για να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που θα έκανε τα πάντα για μην κερδίσουν οι μπιανκονέρι. Και για να τους κόψει το πρωτάθλημα και για να εξαντλήσει τις ελπίδες που είχε για έξοδο στο Champions League.

Η Γιουβέντους πήγε στο Μιλάνο και προηγήθηκε. Μια αποβολή των γηπεδούχων την έφερε και με αριθμητικό πλεονέκτημα. Ιδανικό σενάριο. Θα το υπέγραφε και ο Μαξ αν του το έλεγαν από πριν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω κάτω. Ισοφάρισε με 10 η Ιντερ και με αυτογκόλ βρέθηκε μπροστά. Η μισή Ιταλία χαμογελούσε αλλά κρατούσε μια πισινή. Σου λέει, Γιούβε είναι αυτή.

Στο νότο και στο Φιρέντσε δεν κρατήθηκαν. Την ώρα που στη Νάπολη κερνούσε ο ένας τον άλλον, εκείνη την ώρα που στη Φλωρεντία έσφιγγαν τις γροθιές τους και έλεγαν υπάρχει θεός, οι πρωταθλητές έδειχναν πως είχαν δεχτεί το χτύπημα της μοίρας. Μια ανατροπή που θα τους κόστιζε. Και θα τους αποκαθήλωνε.


Οι πρωταθλητές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη όμως. Με δύο λεπτά που μπορεί να σημαδέψουν εκτός από μια ολόκληρη σεζόν αλλά το παρόν και το μέλλον ενός πρωταθλήματος, οι παίκτες της Γιουβέντους πέτυχαν την ανατροπή της ανατροπής. Το 2-2 αρχικά έκανε πολλούς να λένε «τώρα δεν προλαβαίνει» και το 2-3  «τι λες ρε φίλε».

Οσοι είναι Γιούβε, ξέρουν. Οσοι τη μισούν, επίσης ξέρουν. Γενικά όλοι ξέρουν. Η μεγάλη μας διαφορά με όλους τους άλλους είναι πως εμείς είμαστε στην πλευρά των πρωταθλητών. Είμαστε η Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές τραγουδούν ακόμη…


6 σχόλια:

  1. Τρελαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! Αρρωστιαααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι το 80' έλεγα ότι θα είναι η χρονιά του "όχι έτσι ρε φίλε" δεν γίνεται να χάνουμε τα παιχνίδια - στόχους της χρονιάς - έτσι (δίκαια ή άδικα βλ. ρεάλ). Δεν γίνεται να χάνεις το πρωτάθλημα από την κροτόνε και την σπαλ γιατί κακά τα ψέμματα αν το χάσουμε δεν το χάσαμε από την νάπολι (γνώμη μου κι όποιος θέλει διαφωνεί). Στην ισοφάριση και με ότι προηγήθηκε στην εξέδρα από τους ακατανόμαστους - φαντάζομαι θα αναφερθείτε στα πανό των ανύπαρκτων - έλεγα μπορεί να μην πάρω πρωτάθλημα ΑΛΛΑ τσάμπιονς λιγκ δε σας βγάζω. Στο 2-3 νόμιζα ότι ήρθαν να με μαζέψουν με το περιπολικό αλλά οι σειρήνες ήταν στο κεφάλι μου γιατί αυτή η ομάδα θα με τρελάνει φέτος αν το σηκώσει με αυτό τον τρόπο. Δεν ξέρω ποιό πρωτάθλημα θα είναι πιο ψυχοφθόρο αυτό που κερδίσαμε όταν ήμασταν δέκα πόσους βαθμούς πίσω ή το φετινό αν το πάρουμε. Κόντρα σε όλους...
    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε εύκολα να το καθαρίσουμε με ενα δεύτερο γκολ... Αλλά από την άλλη, έτσι και με αυτόν τον τρόπο ,απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο ,μεσα στο κατάμεστο γήπεδο τους,με αυτον τον σκόρερ (αυτό αφορά τους ναπολιτανους)...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ..!fino alla morte forza juventus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο σημερινό ματς το μόνο που είδα είναι,ότι πρέπει να φύγει ο Αλλέγκρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα φιλε,
    Επειδή ως γνωστον η κριτική γίνεται ορθότερα στις νίκες , εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος παρά το αποτέλεσμα (τώρα να μου πεις εδώ που είμαστε δεν μας νοιάζει τπτ άλλο) η ομάδα φάνηκε ανίκανη να διαχειριστεί το 0-1 και την αριθμητική πλειοψηφία και βγήκε μπροστά όπως έχω ξαναπεί όταν δεν είχε τίποτα να χάσει δηλαδή στο 80 και με το σκορ στο 2-1...είναι κρίμα γιατί έχουμε υλικό να επενδύσουμε να δίνουμε δικαιώματα σε ανύπαρκτους να αυτοανακηρύσσονται πρωταθλητές...κατά τα άλλα έχουμε ακόμα μια δυσκολη έδρα και τα υπόλοιπα φτιάχνονται!
    Υ.Γ. Αλλεγκρι σε έσωσαν οι παίκτες σήμερα , έχει κλείσει ο κύκλος σου (γνώμη μου)
    Υ.Γ. 2 Πόσο ανύπαρκτοι είστε ρε νερατζουρι , ασεβείς και πονεμένοι
    #forzajuve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρεμία ακόμα δεν τελείωσε τίποτα κάναμε δύσκολο ένα εύκολο ματς
    Ελπίζω να δούμε τα λάθη και όχι την ανατροπή
    Σοβαρότητα χρειάζεται και όχι πανηγυρισμους από τον Απρίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή