25 Απρ 2018

Κάποιος θα πρέπει να ψάχνεται για το τι συμβαίνει αν δεν παίξει το Σάββατο

Ενδιαφέρον έχει η επιλογή που θα κάνει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το κέντρο της άμυνας το Σάββατο.

Μέσα στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί, με τον ιταλικό Τύπο να... σπρώχνει τη Νάπολι και να βλέπει, όχι αδίκως 100%, διάφορα θέματα στη Γιουβέντους, οι μπιανκονέρι πρέπει να προετοιμαστούν για έναν... τελικό στο Μεάτσα. Εναν τελικό, στον οποίο δε θα αγωνιστεί ο Κιελίνι.

Ο τραυματισμός του καλύτερου αμυντικού της Γιούβε προφανώς και είναι σημαντικό πρόβλημα, με τους πάντες να περιμένουν την επιλογή του Αλέγκρι σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Εδώ, τα σημερινά ρεπορτάζ δεν βοηθούν, είναι η αλήθεια.

Τα μισά ΜΜΕ προβλέπουν ότι δίπλα στον Μπενάτια θα είναι ο Χέβεντες, τα άλλα μισά λένε για Ρουγκάνι, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν ότι τελικά θα επιλεγεί ο Μπαρτσάλι.


Προφανώς ο Αλέγκρι, ειδικά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα πάρει την απόφαση που θεωρεί ότι είναι σωστή και αν δεν είναι ο Ρουγκάνι, ο Ντανιέλε θα πρέπει να προβληματιστεί πάρα πολύ για το πού βαδίζει.

Ειδικά αν επιλεγεί ο Γερμανός, ο οποίος έχει παίξε ελάχιστα όλη τη σεζόν, τότε ο νεαρός Ιταλός αμυντικός θα πρέπει να «ψαχτεί» για το τι ακριβώς συμβαίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου