12 Απρ 2018

Το... κίνημα που έχει ξεσπάσει στην Ιταλία μετά το πέναλτι που έφερε τον αποκλεισμό

Το να υποκρίνεσαι δεν είναι καλό ποτέ. Γι' αυτό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποκριθούμε.

Από χθες το βράδυ στην Ιταλία συμβαίνει κάτι τραγελαφικό. Δημοσιογράφοι της RAI ή άλλων Μέσων, έχουν ξεκινήσει μία καμπάνια για να πείσουν τους πάντες ότι ήταν καθαρό πέναλτι στο Μπερναμπέου και η Γιουβέντους δεν έχει δικαίωμα να φωνάζει. Προσέξτε, δεν το κάνουν επειδή τους νοιάζει αν ήταν όντως πέναλτι ή επειδή πιστεύουν ότι όντως ήταν. Το κάνουν απλά και μόνο, για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, λόγω μεγάλου κόμπλεξ με τη Γιούβε.

Εχουν αποφασίσει ότι τη μισούν, συμπεριφέρονται, ενώ είναι μεγάλοι άνθρωποι και υποτίθεται σοβαροί, σαν παιδάκια, ασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με το πώς θα προκαλέσουν τους Γιουβεντίνους με τα σχόλια τους σε twitter, facebook, ραδιόφωνα κλπ. Μισούν τη Γιουβέντους και το δείχνουν. Και μπράβο τους που δεν υποκρίνονται.


Ακριβώς έτσι, χωρίς να υποκριθούμε δηλαδή, θα γράψουμε κι εμείς αυτό που νιώθουμε: Σε τέτοιους τύπους, είναι υποχρέωση της Γιουβέντους να μην τους επιτρέψει ούτε μία χαρά. Είναι υποχρέωση της Γιουβέντους να τους έχει μια ζωή πικραμένους, μέχρι να τρελαθούν από το μίσος τους. Είναι... υποχρέωση της Γιουβέντους να τους δίνει μόνο ήττες.


1 σχόλιο:

  1. Όταν του χρόνου γίνει καμιά παρόμοια μαλακία κόντρα στη ρόμα, νάπολι κλπ να δούμε τι κίνημα θα υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή