12 Απρ 2018

Αυτός είναι ο πραγματικός Κριστιάνο Ρονάλντο

Πριν δέκα μέρες κάποιοι οπαδοί της Γιουβέντους χειροκρότησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σιγά μην καταλάβαινε τίποτα ο Πορτογάλος...

Οι Γιουβεντίνοι είναι αυτοί που έχουν χαρίσει την πιο ξεχωριστή, την πιο ιδιαίτερη και όμορφη στιγμή στην καριέρα του Ρονάλντο, με το standing ovation την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορίνο. Η πρώτη φορά που αντίπαλος αποθέωσε τον Πορτογάλο, ο οποίος στις δηλώσεις του έλεγε τα καλύτερα για τον κόσμο της Γιούβε ή την ομάδα.

Λίγες μέρες μετά, στη ρεβάνς του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ο Ρονάλντο απέδειξε ότι δεν κατάλαβε τίποτα από το μάθημα σεβασμού που του παρέδωσε δωρεάν, προς όφελος του και προς τιμήν του, οι οπαδοί των μπιανκονέρι.


Γιατί από το 1ο λεπτό μέχρι και το τελευταίο συμπεριφερόταν πολύ άσχημα με το θέατρο του και τις διαμαρτυρίες του σε κάθε φάση, ενώ στο τέλος απόρησε στις δηλώσεις του για τις διαμαρτυρίες των παικτών της Γιουβέντους.

Εμείς δεν αναρωτιόμαστε για τις διαμαρτυρίες του σε φάσεις που θα έπρεπε να δεχθεί κίτρινη για θέατρο. Και δεν αναρωτιόμαστε, πλέον, ούτε αν ο Πορτογάλος το παίζει ή είναι. Σίγουρα είναι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου