28 Απρ 2018

Γρίφος και με δύο εκπλήξεις η 11άδα της Γιουβέντους, μία σε θέση και μία στον… πάγκο

Μυστήριο επικρατεί γύρω από το πώς θα παραταχθεί απόψε στο Μεάτσα η Γιουβέντους, με τις προβλέψεις να θέλουν τον Ντιμπάλα στον πάγκο.

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν οι δημοσιογράφοι στην Ιταλία δυσκολεύονται να δώσουν μια πιθανή 11άδα για τους μπιανκονέρι, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ετσι, υπάρχουν σενάρια για 4-3-3 ή 4-2-3-1, χωρίς όμως κανείς να βάζει το χέρι του στη φωτιά. Απλά, στις εκτιμήσεις των περισσότερων το 4-3-3 είναι το επικρατέστερο, με τον Ντιμπάλα να μένει στον πάγκο στο ξεκίνημα.


Συγκεκριμένα, οι 11 που θεωρούνται πιο πιθανοί να ξεκινήσουν το ματς είναι οι εξής...

Μπουφόν, Κουαδράδο (δεξί μπακ), Ρουγκάνι, Μπαρτσάλι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.


1 σχόλιο:

  1. Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι ο Κουαδράδο θα ήταν καλή λύση για το δεξί άκρο της άμυνας την επόμενη χρονιά.Όσο υπάρχει όμως ο Λιχτστάινερ κακώς παραγκωνίζεται.Ορθώς ο Ντιμπαλά φαίνεται ότι θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος στο οποίο όμως θα προτιμούσα τον Μπενάτια απο τον Ρουγκάνι.Καλή επιτυχία στην ομάδα μας για τον πρώτο δύσκολο απο τους 4 τελικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή