22 Απρ 2018

Το μεγάλο στοίχημα του Ιγκουαΐν

Το αποψινό παιχνίδι είναι αυτό στο οποίο όλοι περιμένουν από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να κάνει αυτό που πρέπει.

Κάθε ματς της Γιουβέντους με τη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2016 κι έπειτα, έχει έξτρα πάθος. Ο λόγος; Η μεταγραφή του Αργεντίνου φορ από τους παρτενοπέι στους μπιανκονέρι, σοκάροντας όλο τον πλανήτη. Τόσο για την μετακίνηση του από νότο σε βορρά, όσο και για τα λεφτά που έδωσε η Γιούβε.

Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, λοιπόν, ο Γκονσάλο έχει γίνει πρωταγωνιστής. Πέρυσι έβαλε τέσσερα γκολ σε τέσσερα ματς στην πρώην ομάδα του, ένα στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο (τα δύο στο Σαν Πάολο), ενώ φέτος πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων τον Δεκέμβριο.


Πέντε αγώνες κόντρα στη Νάπολι και πέντε γκολ μετράει ο Ιγκουαΐν, ο οποίος ξέρει ότι το σημερινό ματς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν. Ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τις πιθανότητες του να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αργεντινής για το Μουντιάλ, ευκαιρία να επιστρέψει στα γκολ, ευκαιρία να κρατήσει την «υπόσχεση» του στον Μπουφόν, ευκαιρία να τελειώσει και τις τελευταίες ελπίδες του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος φέτος έχει πιστέψει περισσότερο από ποτέ στην κατάκτηση του τίτλου.

Ας του δείξει ο Γκονσάλο, για ακόμη μία φορά, ότι είχε λόγο που έφυγε από τη Νάπολι για τη Γιούβε. Και αυτός ο λόγος είναι απλός: Οι τίτλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου