6 Απρ 2018

Gazzetta dello Sport: Υπάρχει μια διαφωνία μεταξύ διοίκησης και Αλέγκρι

Για μια διαφωνία ανάμεσα στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και στη διοίκηση της Γιουβέντους, γράφει σήμερα η Gazzetta dello Sport.

Μετά το 0-3 από τη Ρεάλ ο ιταλικός Τύπος έχει ξεσαλώσει, αναφέροντας ένα σωρό σενάρια για το ποιος μένει και ποιος όχι, ενώ παρουσιάζεται και πάλι σαν αμφίβολο το μέλλον του Αλέγκρι. Η Gazzetta dello Sport, μάλιστα, κάνει λόγο σήμερα για μια διαφωνία που υπάρχει.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Μαξ θέλει να παραμείνει στη Γιούβε και έχει παρουσιάσει ένα πλάνο ανανέωσης της ομάδας στη διοίκηση, ζητώντας υπομονή μέχρι να χτιστεί η νέα ομάδα που θα έχει και πάλι ως στόχο την κατάκτηση του Champions League.


Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, αυτό το πλάνο δεν πείθει στο 100% τους διοικούντες, οι οποίοι θεωρούν ότι μπορεί και πρέπει να γίνει μια ανανέωση στο ρόστερ αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει υπομονή για το Champions League. Αν όντως σκέφτονται έτσι, προσθέτουμε εμείς, καλό θα είναι να το δείξουν και στις μεταγραφές του καλοκαιριού...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου