13 Απρ 2018

Συγκλονίζει το κείμενο ενός παίκτη που δεν είναι ούτε χρόνο στη Γιουβέντους

Από τα μηνύματα των παικτών της Γιουβέντους στα social media μετά το ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ξεχωρίζει αυτό του Ντάγκλας Κόστα.

Απαντες οι μπιανκονέρι εξέφρασαν την υπερηφάνεια τους για την προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες τους, για την παρουσία της Γιούβε στη Μαδρίτη, για την επική πρόκριση που έδειχνε έτοιμη να πάρει. Τελικά δεν τα κατάφερε, χωρίς η ευθύνη να είναι δική της, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.

Αντιθέτως, η βραδιά της Μαδρίτης έφερε πιο κοντά στη Γιούβε τους παίκτες της και ειδικά αυτούς που διανύουν τον πρώτο τους χρόνο στο Τορίνο, όπως για παράδειγμα ο Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία από το ματς της Τετάρτης και έγραψε...

«Νιώθω υπερήφανος και είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος της οικογένειας της Γιουβέντους. Σχεδόν πριν ένα χρόνο αποφάσισα να έρθω στο Τορίνο και σίγουρα αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή της ζωής μου. Ευχαριστώ όλους τους πολεμιστές που πολεμούν σε κάθε αγώνα, ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη τους!


Δυστυχώς κάτι συμβαίνει και δεν ξέρουμε γιατί... Η μάχη μας, όμως, συνεχίζεται για να κατακτήσουμε τώρα το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι όνειρο το να βρίσκομαι εδώ και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό καθημερινά!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου