26 Απρ 2018

Οι κουβέντες που αντάλλαξε ο Μπουφόν με τους οργανωμένους, το παράπονο στο Τζίτζι και η παραδοχή

Αφού είδαμε χθες τι είπε ο Πάουλο Ντιμπάλα με τους οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους, ας δούμε τώρα τι είπε και ο Τζίτζι Μπουφόν.

Ο αρχηγός ήταν ένας από αυτούς που μίλησε, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, με τε μέλη των Tradizione που πήγαν στο Βινόβο, οι οποίοι -σύμφωνα με την Corriere della Sera- είπαν στον Μπουφόν ότι «θα είμαστε 10.000 στο Μεάτσα το Σάββατο, δώσ'τε τα όλα γιατί δεν επιτρέπεται να μην νικήσουμε αυτό το ματς».

Οσο για τα λόγια του αρχηγού, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ πάντα, ήταν τα εξής: «Το γεγονός ότι είστε εδώ είναι ένα σημαντικό σημάδι. Πολύ καλά κάνατε. Αν βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση είναι επειδή κάναμε κάτι λάθος. Θέλουμε να είστε υπερήφανοι για εμάς ως το τέλος».


Στη συνέχεια, αναφέρει το ρεπορτάζ της Corriere della Sera, οι οπαδοί εξέφρασαν το παράπονο τους επειδή η ομάδα δεν πήγε μπροστά από την curva Sud για να τους χαιρετήσει μετά το ματς με τη Νάπολι, με τον Τζίτζι να σχολιάζει για αυτό...

«Εχετε δίκιο. Εγώ έμεινα στο γήπεδο για να τους συγχαρώ γιατί κάποιοι από αυτούς είχαν κάνει το ίδιο στο πρώτο ματς. Η Νάπολι είχε περισσότερη πείνα και γι' αυτό νίκησε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου