24 Απρ 2018

Τι δείχνει γκάλοπ της Tuttosport για τον Αλέγκρι

Ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει, είναι και το γκάλοπ που έβαλε στην ιστοσελίδα της η Tuttosport.

Καταρχάς, επειδή έτσι είναι, να τονίσουμε ότι πάντα κάτι κακό πουλάει περισσότερο από κάτι καλό. Για τον ιταλικό Τύπο, δηλαδή, ήταν ό,τι καλύτερο το να είναι σήμερα η Γιουβέντους σε μια κατάσταση αβεβαιότητας για το πρωτάθλημα, σε σχέση με το να ήταν σήμερα πανηγυρικό το κλίμα.

Είναι λογικό επομένως, από ένα βαθμό κι έπειτα, να το παρατραβάνε το θέμα και οι Ιταλοί, θέλοντας να... ποντάρουν πάνω στη στιγμή, για τους δικούς του λόγους ο καθένας. Και πάνω στη στιγμή επενδύει και η Tuttosport, η οποία ανέβασε δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα της με την εξής ερώτηση «Τι πρέπει να κάνει η Γιουβέντους με τον Αλέγκρι στο τέλος της σεζόν;», δίνοντας δύο απαντήσεις-επιλογές: α) Να τον απολύσει, β) Να τον κρατήσει.


Προς το παρόν, επειδή μάλλον το πετύχαμε λίγη ώρα αφότου ανέβηκε, είμαστε στο 50%-50% αφού υπάρχουν πάνω-κάτω ίδιοι ψήφοι υπέρ της απόλυσης και υπέρ της παραμονής (112-110 για την ακρίβεια). Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη των αποτελεσμάτων, σε ένα γκάλοπ που δείχνει, ως ένα βαθμό, το κλίμα που επικρατεί: Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, καλώς ή κακώς, αυτή τη στιγμή είναι στο στόχαστρο των οπαδών.


1 σχόλιο: