14 Απρ 2018

Την ώρα που ένας υποψήφιος προπονητής για τη Γιούβε έχανε πόντους, ο Αλέγκρι είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν

Το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη ένας προπονητής κέρδισε ξανά αρκετούς πόντους και ένας άλλος έχασε αρκετούς.

Ο Απρίλιος είναι συνήθως ο μήνας στον οποίο οι ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν και αποφασίζουν, πρώτα και πάνω από όλα, τι θα γίνει με τον προπονητή. Στη Γιουβέντους, αν πιστέψουμε όσα είπε μέσω RAI σε επίσημη δήλωση του ο Μπέπε Μαρότα, δεν υπάρχει θέμα. Θα παραμείνει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2020.

Προφανώς θα πρέπει αυτό να αποδειχθεί και στην πράξη, αλλά θεωρητικά για τη Γιούβε δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Αν υπήρχε, επίσης θεωρητικά, ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες θα ήταν ο Σιμόνε Ιντσάγκι, το όνομα του οποίου γράφτηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε αναφέρεται, ανα περιόδους, για τους μπιανκονέρι.

Στο διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη, λοιπόν, οι Αλέγκρι και Ιντσάγκι κέρδισαν και έχασαν πόντους. Αυτός που κέρδισε είναι ο Μαξ, ο οποίος παρουσίασε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μια Γιουβέντους που ήταν πραγματικά Γιουβέντους. Μια ομάδα που πίστευε στη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών και στον αγωνιστικό χώρο κατέθεσε όχι μόνο πίστη αλλά και αγωνιστικό πλάνο για να τα καταφέρει.


Αυτός που έχασε είναι ο Σιμόνε, ο οποίος πήγε στο Σάλτσμπουργκ με 4-2, προηγήθηκε 0-1 και τελικά η Λάτσιο αποκλείστηκε. Δεν μειώνει κανείς τη δουλειά που έχει κάνει ως τώρα ο Ιντσάγκι στους λατσιάλι, δεν αμφιβάλει κανείς ότι μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό προπονητή, αλλά αυτή τη στιγμή ο Αλέγκρι είναι καλύτερος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου