13 Απρ 2018

Ενα απαράδεκτο και ύποπτο άρθρο για τον Μπουφόν

Ενα πραγματικά απαράδεκτο άρθρο τόλμησε να δημοσιεύσει την Παρασκευή η Gazzetta dello Sport.

Το άρθρο είναι του δημοσιογράφου Λουίτζι Γκαρλάντο και προφανώς εκφράζει τη γραμμή της εφημερίδας, αφού το «χτύπησε» στο πρωτοσέλιδο της ενώ παράλληλα το ανέβασε σε περίοπτη θέση και στην ιστοσελίδα της.

Είναι ένα άρθρο, στο οποίο ο Γκαρλάντο ζητάει από τον Τζίτζι Μπουφόν να βγει και να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του για τον Αγγλο διαιτητή μετά το τέλος στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, λέγοντας πως έτσι κάνουν οι μεγάλοι και ότι αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά και δεν πρέπει να βλέπουν τέτοια πράγματα.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Μπουφόν, αλλά μπορούμε να σημειώσουμε κάποια πράγματα...

- Ο Τζίτζι είπε μόνο αλήθειες στις δηλώσεις του, οπότε δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα πρέπει να βγει τώρα και να πει ψέματα.


- Τόσους... αιώνες εφημερίδα, πότε ζήτησε η Gazzetta dello Sport από κάποιον αντίπαλο της Γιουβέντους να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε, έγραψε ή έκανε; Ποτέ και από κανέναν, είναι η απάντηση!

- Δεν μπορείς, ως Λουίτζι Γκαρλάντο, να λες στον Μπουφόν τι πρέπει να κάνει.

Και για να τελειώνει το παραμύθι με τα μικρά παιδιά και τα πρότυπα, θα μνημονεύσουμε την ατάκα, μία από τις πιο σωστές που έχει πει, του Μαραντόνα: «Τον ρώτησε τον ποδοσφαιριστή κανείς αν θέλει να είναι πρότυπο του οποιουδήποτε; Θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να ζει όπως θέλει αυτός που αποφασίζει ότι τον έχει για πρότυπο;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου