29 Απρ 2018

Η φωτογραφία που εκθέτει τον Μπέργκομι και όλη την Ιντερ

Οι φωτογραφίες από το πόδι του Μάριο Μάντζουκιτς μετά το μαρκάρισμα του Ματίας Βεσίνο δικαιώνουν τον διαιτητή και εκθέτουν τον διαχρονικά προκλητικό Μπέπε Μπέργκομι.

Ο Ουρουγουανός πίστευε ότι θα τη γλίτωνε με κίτρινη κάρτα για το αντιαθλητικό και επικίνδυνο πάτημα με τις τάπες στο δεξί πόδι του Κροάτη, αλλά δεν έγινε έτσι. Ο Ορσάτο πήγε στο VAR και επιβεβαίωσε ότι ο Βεσίνο δεν πήγε καθόλου για την μπάλα αλλά μόνο για να πατήσει τον αντίπαλο, άρα είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας.

Οχι για τον Μπέργκομι όμως, ιστορικό αρχηγό της Ιντερ και μόνιμο σχολιαστή του Sky Italia, ο οποίος κατηγόρησε τον Μάντζουκιτς...


Καταλαβαίνουμε την πίκρα του Μπέπε επειδή η ομάδα του έχει αποδεχθεί εδώ και χρόνια ότι δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και στοχεύει πλέον σε μια παρουσία στην 4άδα (άπιαστος στόχος από το 2012 κι έπειτα), καταλαβαίνουμε και την πίκρα του επειδή για ακόμη μία φορά έπρεπε να σχολιάσει μια νίκη της Γιουβέντους, αλλά να υπάρχει κι ένα όριο.



Ο Βεσίνο έκανε ηθελημένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα, η κόκκινη κάρτα ήταν ολόσωστη και οι φωτογραφίες από το πόδι του Μάριο, φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω, μιλούν από μόνες τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου