7 Απρ 2018

Το κεφάλαιο «Γιουβέντους» φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά γι’ αυτόν

Απέναντι στη Μίλαν δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ούτε και με τη Ρεάλ. Επαιξε όμως βασικός με την Μπενεβέντο.

Για να γίνει αλλαγή στο 62’ και ουσιαστικά να φανεί ξεκάθαρα πως δεν αποτελεί προτεραιότητα της Γιουβέντους ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. Δε νομίζουμε πως υπάρχει κάποιος που -πρακτικά- υπολογίζει σε αυτόν πλέον.

Ο Ιταλός αγωνίστηκε αλλά όταν χρειάστηκε ο Αλέγκρι να ανακατέψει την τράπουλα για να πάρει τη νίκη μετά από τις δύο ισοφαρίσεις, ο Μαρκίζιο ήταν η πρώτη επιλογή για να βγει. Και όλη τη σεζόν από τις τελευταίες για να μπει.

Τα πράγματα με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή και τη Γιούβε δεν πάνε καθόλου καλά. Αν και στην Μπενεβέντο έπαιξε ως αρχηγός, όταν βγήκε και χρειάστηκε να δώσει το περιβραχιόνιο, έπεσε την ώρα που το παρέδιδε στον Λιχτστάινερ. Συμβαίνουν αυτά...


Στο πρόσωπό του διέκρινε κάποιος την αδιαφορία (από έλλειψη κινήτρου-ενδιαφέροντος και τίποτα παραπάνω) να κάνει κίνηση να το πιάσει. Ο Μαρκίζιο μπορεί να γράφει ωραία πράγματα στα social media αλλά στην πράξη είναι αλλού. Και φαίνεται λογικό. Γγι’ αυτό δεν υπεύθυνος ο ίδιος. Ισως ούτε ο προπονητής του. Αλλά, όπως φαίνεται, η αγωνιστική του κατάσταση.

Επιπλέον, ακόμη κι αν δε σημαίνει απολύτως τίποτα, η ομάδα στο σάιτ της δεν έβαλε ούτε μία φωτογραφία του στη σχετική γκάλερι μετά το ματς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου