Σελίδες

Απίστευτα πράγματα έγιναν στη Νάπολη μετά τη νίκη στο Τορίνο

Η Γιουβέντους έβγαλε... 15.000 κόσμο στους δρόμους της Νάπολη χθες βράδυ.

Οι μπιανκονέρι που θα έπαιζαν για τη νίκη όπως είπε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την παραμονή του αγώνα, έπαιξαν για την ισοπαλία και τελικά δεν πήραν ούτε αυτή. Η ήττα δεν αλλάζει άμεσα κάτι στη βαθμολογία, αφού η Γιούβε παραμένει στην 1η θέση, αλλά οι Ναπολιτάνοι το πιστεύουν όσο ποτέ πλέον και το δείχνουν.

Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα άρχισαν οι πανηγυρισμοί στους δρόμους της πόλης και η αποστολή έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από... 15.000 κόσμο (!), ενώ ακόμη περισσότεροι ήταν αυτοί που βγήκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν.


Στο Τορίνο, φυσικά, δε θα αρέσουν αυτές οι εικόνες, αλλά δεν τους φταίει κανείς, γιατί αυτές οι εικόνες είναι δικό τους «δημιούργημα». Αυτοί ήταν στο +6, αυτοί επέτρεψαν να μειωθεί σε +4, αυτοί τελικά έπαιξαν για να κρατήσουν αυτή τη φορά και όχι για να τελειώσουν το πρωτάθλημα, με συνέπεια τώρα να βρίσκονται οριακά μπροστά ενώ θα μπορούσαν να το τελειώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...