17 Απρ 2018

Και να θέλει ο Αλέγκρι ν’ αφήσει τη Γιουβέντους, να γιατί δε θα το κάνει

Μια ματιά στις τελευταίες εξελίξεις στην ποδοσφαιρική Ευρώπη ενισχύει κι άλλο τις πιθανότητες παραμονής του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Χθες γράφαμε για όσα διαρρέουν για το θέμα του προπονητή της Γιουβέντους δημοσιογράφοι που έχουν επαφές με το περιβάλλον του. Σε όσα αναφέραμε, θα πρέπει να προσθέσουμε και μία ατάκα του Αλέγκρι τις προηγούμενες μέρες, όταν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει ένα χρόνο εκτός πάγκων. Αρα θα δουλεύει κανονικά τη νέα σεζόν.

Ας δούμε τώρα σε ποιες ομάδες θα μπορούσε να γίνει αυτό... Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμφωνήσει με τον Τούχελ ενώ η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη ανακοινώσει τον Κόβατς. Η Τσέλσι που έχει επίσης γραφτεί, ακόμη κι αν όντως φύγει ο Κόντε, δεν θα συμμετέχει (όπως όλα δείχνουν) στο Champions League του χρόνου άρα δε βρίσκουμε κάποιο κίνητρο για τον Αλέγκρι και το ίδιο πιστεύουμε και για την Αρσεναλ, αν αποσυρθεί ο Βενγκέρ.


Να θέλει να αφήσει τη Γιούβε για ποιο λόγο, επομένως, ο Μαξ; Αν δεχθούμε ότι δε θέλει ούτε η διοίκηση να τον αφήσει, όπως κατηγορηματικά έλεγε μέσω της Rai ο Μπέπε Μαρότα, τότε μάλλον θα είναι έκπληξη αν υπάρχει αλλαγή στον πάγκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου