2 Απρ 2018

Οι… γιουβεντίνικες ερωτήσεις που απάντησε ο Ζιντάν και το «ποτέ μη λες ποτέ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στο Τορίνο και δεν θα απέκλειε και το να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Γάλλος αποχώρησε από τη Γιουβέντους το 2001 για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και επέστρεψε δύο φορές ως αντίπαλος, ως ποδοσφαιριστής ακόμη. Το 2003 και το 2005, για να αποκλειστεί και στις δύο. Αποκλεισμό έζησε και ως βοηθός του Κάρλο Αντσελότι το 2015, αλλά τώρα έρχεται ως προπονητής της Ρεάλ που νίκησε με 4-1 τη Γιούβε στον περσινό τελικό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ζιζού είπε τα κλασικά για τους παίκτες του και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, για να αρχίσουν στη συνέχεια οι πιο... γιουβεντίνικες ερωτήσεις.

- Τι έμαθες από τη Γιουβέντους ως ποδοσφαιριστής;
«Εμαθα πάρα πολλά ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Εφυγα από τη Γαλλία και εδώ με υποδέχθηκαν σε μια οικογένεια. Εχω υπέροχες αναμνήσεις. Τώρα όμως είμαι από την άλλη πλευρά και σκέφτομαι μόνο το ματς. Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα εντελώς διαφορετική, έχουν περάσει 10 μήνες από το Κάρντιφ. Ο,τι έγινε, έγινε».

- Τι φοβάσαι περισσότερο από τη Γιούβε;
«Η Γιουβέντους είναι πάντα δυνατή και σπουδαία. Το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της και φέτος. Είναι μια πλήρης ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα όσα μπορεί να κάνει σε όλες τις γραμμές».


- Θα σου άρεσε να προπονήσεις τη Γιούβε;
«Ποτέ μην λες ποτέ... Τώρα πάντως είμαι χαρούμενος εδώ που είμαι. Σκέφτομαι μόνο τη Ρεάλ, δε θέλω να σκεφτώ το μέλλον τώρα».

- Η Γιούβε και η Ρεάλ μοιάζουν;
«Ναι, τις έχω ζήσει και τις δύο ομάδες. Νομίζω πως είναι δύο ομάδες με το ίδιο DNA, θέλουν πάντα τη μάχη και τη νίκη».

- Πώς βλέπεις το ιταλικό ποδόσφαιρο;
«Η Γιουβέντους κάνει μια καλή σεζόν. Παίζει καλά, έχω δει τους αγώνες της. Δεν μπορώ να σχολιάσω τις κριτικές στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η Γιούβε παίζει καλά, έχει καλό παιχνίδι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου