18 Απρ 2018

Εληξε η προθεσμία που έδωσε ο Μαρότα στον Τσαν

Η προθεσμία που είχε δώσει ο Μπέπε Μαρότα για το θέμα του Εμρέ Τσαν έχει λήξει και κανείς δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται.

«Νομίζω πως σε 7-10 μέρες θα έχει τελειώσει, έτσι ή αλλιώς, αυτή η σαπουνόπερα», είπε στις 7 Απριλίου ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, εκφράζοντας τότε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι το θέμα κράτησε τόσο πολύ. Και κρατάει ακόμη...

Οι δέκα μέρες που είχε αναφέρει σαν προθεσμία ο Μαρότα έλαβαν τέλος και απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμη. Ο Τσαν, ο οποίος έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για να κάνει αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του που τον αφήνει εκτός δράσης ως το τέλος της σεζόν, δεν έχε δώσει ακόμη κάποια οριστική απάντηση στη Γιούβε ή σε κάποια από τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται.


Θα πει το «ναι» ή το «όχι» σε 1-2 μέρες; Μπορεί. Μπορεί όμως και να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς να μπορεί κανείς να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται και πόσα... χρόνια θέλει στη διάθεση του ο Γερμανός για να πάρει μια απόφαση.


1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να τον πάρουμε γιατί είναι ελεύθερος αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να χασουμε το αποστευτο παιχτουρι της Ρόμα τον πελεγρι που εχει ριτρα 28μ. Μαζί με μπεντακουρ ιδανικό δυδυμο για το μέλλον.
    Φυσικά υπάρχει και ο Μαντραγκορα ο οποίος έχει δείξει πολύ καλά πράγματα με Κροτόνε.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός απο το Καστελόριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή