15 Απρ 2018

Απειλές για τη ζωή του και σεξιστικές επιθέσεις δέχεται ο διαιτητής που έδωσε το πέναλτι στη Ρεάλ

Ερευνα αρχίζει στην Αγγλία για τις απειλές και τις σεξιστικές επιθέσεις στον διαιτητή Μάικλ Ολιβερ και τη σύζυγο του, Λούσι.

Ο Αγγλος διαιτητής έγινε πρωταγωνιστής στη Μαδρίτη με την απόφαση του στην τελευταία φάση του αγώνα και προφανώς δεν είναι και πολύ αγαπητός στις τάξεις των Γιουβεντίνων. Χωρίς αυτό να σημαίνει, φυσικά, ότι πρέπει οι Γιουβεντίνοι να πάνε στο άλλο άκρο και να του δώσουν μεγαλύτερη σημασία από ό,τι πρέπει.

Προς το παρόν, δυστυχώς, φαίνεται ότι αυτό γίνεται, με το BBC να αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι έχει αρχίσει έρευνα από την αστυνομία για απειλές κατά της ζωής του Ολιβερ, μέσω μηνυμάτων στα social media της συζύγου του, αφού ο ίδιος δεν έχει τέτοιους λογαριασμούς.


Με εντολή της αστυνομίας, μάλιστα, μπλοκαρίστηκαν τα social media της Λούσι Ολιβερ, αλλά με κάποιο τρόπο δημοσιοποιήθηκε ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου της και φέρεται να έχει δεχθεί σε αυτό απειλές κατά της ζωής του συζύγου της αλλά και σεξιστικά μηνύματα για την ίδια.


1 σχόλιο:

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.