13 Απρ 2018

Για ποιον παίκτη υπάρχουν διαρροές πως εκνεύρισε διοίκηση και προπονητή και στα δύο ματς με τη Ρεάλ

Οι δύο αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα για το ποιος θα είναι ο βασικός που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι.

Από την αρχή της σεζόν υπήρχε προβληματισμός για τις εμφανίσεις του αλλά δόθηκε η απαραίτητη πίστωση χρόνου. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μάλιστα, τον υπερασπίστηκε πολλές φορές, τόσο στις δηλώσεις του όσο και με τις επιλογές του για την 11άδα, αλλά ο Αλεξ Σάντρο δεν ξύπνησε ποτέ...

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη της προηγούμενης διετίας και ειδικά της περσινής σεζόν, με τα παράπονα της Γιουβέντους να μην αφορούν αποκλειστικά την απόδοση του μέσα στα ματς. Φυσιολογικό είναι να μην σου πιάνουν όλα όσα δοκιμάζεις.

Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να μην σου πιάνει ούτε μία ενέργεια τελικά όλο τον χρόνο σχεδόν ή το να μη δείχνεις καθημερινά στις προπονήσεις την ίδια διάθεση, να μη δίνεις την εικόνα, όλη τη σεζόν, ενός ποδοσφαιριστή που είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του, στις υποχρεώσεις του, στη δουλειά του.


Ο Αλεξ Σάντρο είναι από την αρχή της σεζόν φευγάτος και από το καλοκαίρι θα είναι φευγάτος κυριολεκτικά, αφού στα δύο ματς με τη Ρεάλ εκνεύρισε προπονητή και διοίκηση (αυτό τουλάχιστον διαρρέουν οι Ιταλοί), πράγμα που σημαίνει ότι οι μπιανκονέρι θα προσπαθήσουν να πάρουν όσα περισσότερα λεφτά μπορούν μετά τη σεζόν που έκανε και... στο καλό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου