28 Απρ 2018

Το απίστευτο «άκυρο» που φέρεται να έριξε ο Ασαμόα στη Γιούβε

Το αυριανό παιχνίδι στο Μιλάνο είναι ίσως το πιο περίεργο στην καριέρα του Κουάντβο Ασαμόα.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ και μέσος, είναι εδώ και μήνες φευγάτος από τους μπιανκονέρι και όλοι περιμένουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους νερατζούρι, με τους οποίους φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται αύριο βράδυ με μοναδικό στόχο τη νίκη, με τη Γιούβε να θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει στον τίτλο. Και σε μια τέτοια περίπτωση, κατά πάσα πιθανότητα, θα μείνει εκτός 4άδας η Ιντερ. Ο Ασαμόα, για να μην τρελαθούμε, θέλει να πανηγυρίσει ακόμη ένα πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους αλλά αν γίνει αυτό θα ξέρει ότι μπορεί και να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά στην κορυφαία διοργάνωση.

Αδιάφορο μας είναι βασικά, αφού αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το καλό της Γιούβε, αλλά δεν περνάει αδιάφορο ένα ρεπορτάζ της Tuttosport.


Σύμφωνα με αυτό, οι μπιανκονέρι πρότειναν πριν λίγους μήνες νέο συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών, στον Ασαμόα αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Και δεν ήταν ουσιαστικά από τον ίδιο αρνητική αλλά από τη σύζυγο του, η οποία εμφανίζεται να αποφάσισε ότι... δε θέλει άλλο Γιούβε και προτιμά μια αλλαγή.

Το γεγονός ότι η Tuttosport, έστω κι αν το κάνει για να... γεμίσει λέξεις, το παρομοιάζει αυτό με την υπόθεση Ζιντάν και τις τότε επιθυμίες της συζύγου του Γάλλου, το αφήνουμε ασχολίαστο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου