13 Μαΐ 2018

«Η Γιούβε μπορεί να αποκτήσει με τα μισά λεφτά έναν τερματοφύλακα που αξίζει και του έχει προτείνει συμβόλαιο»

Το όνομα του Ματία Περίν ακούγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία 24ωρα, με την Rai να το θεωρεί σχεδόν σίγουρο.

Η Γιουβέντους φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 26χρονο τερματοφύλακα της Τζένοα, προκειμένου να είναι αυτός ο αναπληρωματικός, πίσω από τον Βόιτσεκ Σέζνι, τη νέα σεζόν. Αυτή θα είναι η ιεραρχία δηλαδή και από εκεί και πέρα, αν ο Περίν ή όποιος άλλος αποκτηθεί για δεύτερος, δείξει ότι μπορεί να είναι βασικός, θα είναι βασικός.

Οπως και να έχει, αυτό στο οποίο εστιάζουμε προς το παρόν είναι στο γεγονός ότι ο Περίν ακούγεται όλο και περισσότερο για τους μπιανκονέρι. Σήμερα, για παράδειγμα, η Gazzetta dello Sport γράφει ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επίσημη επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ η Rai το έχει σχεδόν σίγουρο.


«Η Γιουβέντους έχει προτείνει 5ετές συμβόλαιο στον Περίν, ο οποίος δεσμεύεται με την Τζένοα ως το 2019. Επειδή δεν σκοπεύει να το ανανεώσει, οι ροσομπλού θα πρέπει να τον πουλήσουν το καλοκαίρι και έτσι η Γιούβε μπορεί να αποκτήσει με 15 εκατ. ευρώ έναν τερματοφύλακα που αξίζει τουλάχιστον τα διπλά. Γίνονται πολλές συζητήσεις για το θέμα, η Γιουβέντους μπορεί να δώσει στην Τζένοα δανεικό τον νεαρό τερματοφύλακα Αουντέρο ενώ οι Γενοβέζοι ενδιαφέρονται για τον χαφ Μαντραγκόρα», ανέφερε το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου