21 Μαΐ 2018

Αποκάλυψη για τη Νάπολι

Τρεις ποδοσφαιριστές (ένας νυν και δύο πρώην) της Νάπολι καθώς και ο team manager των Παρτενοπέι, παραπέμπονται από τον αθλητικό εισαγγελέα για σχέσεις με την Καμόρα.

Θυμόμαστε όλοι τον πανικό που είχε γίνει στην Ιταλία όταν είχε ξεσπάσει το θέμα με τις σχέσεις των οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους με τη Μαφία. Είχαν γραφτεί και είχαν ειπωθεί κάμποσα τότε κατά των μπιανκονέρι, οπότε περιμένουμε από τους ίδιους ανθρώπους να πουν και να γράψουν πολλά τώρα και για τους Ναπολιτάνους.

Ποιους; Τον πρώην αρχηγό Πάολο Καναβάρο, τον πρώην αμυντικό Σαλβατόρε Αρόνικα, τον νυν τερματοφύλακα Πέπε Ρέινα αλλά και τον team manager Πάολο Ντε Ματέις, οι οποίοι παραπέπονται από την εισαγγελία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για στενές σχέσεις με ανθρώπους της Καμόρα (ναπολιτάνικη Μαφία).


Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μετά την έρευνα που έκανε η επιτροπή Antimafia της Νάπολη, διαπιστώνοντας τις στενές σχέσεις των μεν με τους δε, ενώ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο Ρέινα ήταν πολύ κοντά στους Γκαμπριέλε Εσπόζιτο, Φραντσέσκο Εσπόζιτο και Τζουζέπε Εσπόζιτο, ιδιοκτήτες της εταιρείας Eurobet στη Νάπολη και άνθρωποι της Μαφίας.

Υποθέτουμε ότι ο δήμαρχος της Νάπολη, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες είχε κάτι παραληρήματα για δικαιοσύνη, κλέφτες κλπ, θα πάρει θέση και θα καταδικάσει αυτούς που έχουν σχέση με τη Μαφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου