21 Μαΐ 2018

Απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπουφόν στην Παρί!

Οι λεπτομέρειες απομένουν, σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ, για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Τζίτζι Μπουφόν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα γράφαμε κάτι τέτοιο, αλλά η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις όπως φαίνεται. Ακόμη κι όταν δεν το περιμένεις με τίποτα. Κι όμως, αυτό ισχύει και όλα δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του Τζίτζι, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Παρί.

Οπως αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά ρεπορτάζ, ουσιαστικά έχουν απομείνει λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για διετές συμβόλαιο, με τις προβλέψεις να θέλουν την ανακοίνωση ακόμη και μεθαύριο Τετάρτη.


Περίεργο μας φαίνεται τώρα που το γράφουμε, περίεργο θα μας φανεί όταν έρθει η ανακοίνωση, περίεργο θα μας φαίνεται και όταν θα δούμε τον Τζίτζι με άλλη φανέλα, αλλά αν αυτό θέλει ο ίδιος, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όλοι οι άλλοι.


5 σχόλια:

  1. Άλλος ένας αθλητής που δεν ξέρει πότε να σταματήσει. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας? Μόνο η κίνηση του Σουμάχερ να επιστρέψει στην Φ1 μετά από τρία χρόνια και στη Μερσεντές παρακαλώ, είναι αντάξια αυτής του Μπουφόν να πάει στην Παρί. Ο Σούμι απέτυχε παταγωδώς στη Μερσεντές. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπουφόν. Κρίμα. Μάλλον θα έχει οικονομικά προβλήματα, αλλιώς δεν εξηγείται. Προσωπικά έχω ξενερώσει αφάνταστα. Έλεος πια...΄Εχει χαθεί το μέτρο.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξευτιλα. Τελικά πιστεύω έμεινε για να δείξει οτι είναι ισάξιος με Τον ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΝΤΕΛΠΙ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ!!!! ΝΤΡΟΟΗ ΣΟΥ ΤΖΙΑΝΛΟΥΙΤΖΙ....ΤΟ ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 παίκτες της Γιούβε σταμάτησαν όταν επρπεέ. Ο Ένας είναι και θα γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παραγωντες στο ποδόσφαιρο και ο άλλος παει για το 3peat.

    Αρτεμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα Τζίτζι. Και να ήσουν 36 πάει στο διάολο αλλά στα 40, να είσαι αυτός που είσαι και να πηγαίνεις σε ομάδα ανταγωνίστρια στο τσάμπιονς λιγκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στεναχωριεμαι που διαβαζω τετοια σχολια αν και η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη.ο μπουφον εχει δικαιωμα να επιλεξει οτι θελει και θα επρεπε ολοι μας μετα απο οσα εχει προσφερει στην ομαδα μας να σεβαστουμε την επιλογη του οποια και αν ειναι.θυμηθειτε ολοι οταν ηταν 28 χρονων και παγκοσμιος πρωταθλητης ποια αποφαση πηρε μετα το καλτσιοπολι...μονο σεβασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή