5 Μαΐ 2018

Απρόσμενη κίνηση στρατηγικής από τον Ντε Λαουρέντις

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι τελικά αυτός που βάζει τέλος στις φωνές των Ναπολιτάνων -και των... ουδέτερων- κατά της Γιουβέντους.

Την ώρα που στον ιταλικό νότο χρεώνουν αποκλειστικά στη Γιούβε, στο παρασκήνιο, στη διαιτησία και οπουδήποτε αλλού τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου, ο πρόεδρος των παρτενοπέι έχει άλλη άποψη.

Σε συνέντευξη του ο Ντε Λαουρέντις κατηγόρησε ανοιχτά τον Μαουρίτσιο Σάρι ότι δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ρόστερ του, για να ερωτηθεί στη συνέχεια αν το πρωτάθλημα είναι αλλοιωμένο από τη διαιτησία, δίνοντας την εξής απάντηση.

«Δεν το πιστεύω. Το περασμένο Σάββατο έγιναν πολλά πράγματα, γιατί μπορούμε να σταθούμε και στις επιλογές του προπονητή της Ιντερ, οι οποίες μπορεί να επηρέασαν το αποτέλεσμα. Στα τελευταία πέντε λεπτά έκανε δύο αλλαγές, έβγαλε τον Ικάρντι κι έβαλε τον Σαντόν, αυτοί που μπαίνουν όμως δεν έχουν την ίδια ένταση εκείνη την στιγμή με αυτούς που βγαίνουν».


Αυτά τα είπε στη ναπολιτάνικη Il Mattino ο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος μίλησε και στη Gazzetta dello Sport. Εκεί επανέλαβε ότι η Γιουβέντους ανήκει στην πιο ισχυρή οικογένεια της Ιταλίας και αυτό μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο γενικά, αλλά σημείωσε και σε αυτή τη συνέντευξη ότι το πρόβλημα με τη διαιτησία είναι πιο σοβαρό στην Ευρώπη, όπως φάνηκε και στα ματς του Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου