29 Μαΐ 2018

Επίθεση σε Μπουφόν από πρώην γκολκίπερ της Γιούβε: Θα ήταν μοναδική ηδονή να τον νικήσουμε στον τελικό του Champions League

Πρώην τερματοφύλακας της Γιουβέντους τα χώνει στον Τζίτζι Μπουφόν και εύχεται να τον συναντήσουν οι μπιανκονέρι στον τελικό του Champions League.

Ο Στέφανο Τακόνι, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει αυτό που πιστεύει, ό,τι αντιδράσεις κι αν υπάρξουν. Είτε αρνητικές, είτε θετικές, όπως υπήρξαν -και από τα δύο- για αυτά που είπε τώρα για τον Μπουφόν. Τον οποίο, παρεμπιπτόντως, είχε υπερασπιστεί μετά τη ρεβάνς με τη Ρεάλ, λέγοντας ότι θα έπρεπε να… σπάσει τα μούτρα του Αγγλου διαιτητή.

Ο Τακόνι, λοιπόν, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο αρχηγός της Γιούβε είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του υπογράφοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο πρώην γκολκίπερ των μπιανκονέρι έδωσε την ακόλουθη απάντηση.


«Συμφωνώ με την απόφαση της διοίκησης να διώξει τον Μπουφόν τώρα. Ελπίζω ότι τώρα που θα πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν δε θα πει στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ότι αποδέχθηκε την πρόταση των Γάλλων για να κατακτήσει το Champions League. Κάτι τέτοιο θα αποτελεί ασέβεια προς τη Γιουβέντους και τους οπαδούς της. Θα ήταν όμορφο να τον συναντήσουμε στον τελικό του Champions League και να τον νικήσουμε. Θα ήταν μια μοναδική ηδονή. Να παραδεχθεί ότι πάει στη Γαλλία για το ακριβό συμβόλαιο που του πρόσφεραν και μετά θα δούμε αν θα είναι στο ύψος που τον είχαν πάντα όλοι».


5 σχόλια:

  1. Τελικά δεν είμαι μονο εγώ που έχω αυτή την άποψη και έφαγα Κράξιμο απο πολλούς. Ευχαριστώ Τακόνι!!!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαναλεω είναι καθαρή κίνηση της διοίκησης με κοινή συναίνεση του Μπουφον για να φτιάξουν πλήρως οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, όπου σε αυτό βγαίνει κερδισμένη η Γιουβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε Γίγαντα Τακονι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπαμε τον τζιτζι ολοι μας ας περιμενουμε την αποφαση του πρωτα και μετα τον κραζουμε.παντως αν παει σε ευρωπαικη ομαδα ειναι ξεφτιλας.Και κατι ακομα ο Μεγας Αλεξανδρος μας ειναι και θα ειναι για παντα ο μεγαλυτερος αρχηγος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή