10 Μαΐ 2018

Ο Μπουφόν έκανε τη διαφορά και στην απονομή

Ο αρχηγός αγωνιζόταν κανονικά χθες αλλά αυτή την κούπα την σήκωσαν οι άλλοι «αρχηγοί».

Ο Τζίτζι Μπουφόν ήταν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης, άρα όλοι περίμεναν ότι θα ήταν και αυτός που θα σήκωνε την κούπα. Ειδικά στον, όπως αναμένεται από όλους, τελευταίο τελικό της καριέρας του.

Ο Μπουφόν, όμως, για ακόμη μία φορά έκανε τη διαφορά, αφού άφησε τους Κλαούντιο Μαρκίζιο, Αντρέα Μπαρτσάλι και Στέφαν Λιχτστάινερ να σηκώσουν όλοι μαζί το τρόπαιο. Οι υπόλοιποι -μόνο ο τραυματίας Τζόρτζιο Κιελίνι έλειπε- της παλιάς φρουράς δηλαδή, οι υπόλοιποι που έχουν ζήσει αυτό τον κύκλο, όπως και ο Τζίτζι, από το ξεκίνημα του με το πρωτάθλημα του 2012.


«Ηταν μια σωστή κίνηση γιατί εγώ είχα την τύχη να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας για επτά χρόνια, αλλά μαζί μου ήταν κι άλλοι... Ο Κιέλο πάντα ήταν αυτός που σήκωνε το τρόπαιο του κυπέλλου και φέτος ήθελα να ήταν οι Κλαούντιο, Αντρέα και Στέφαν αυτοί που θα το σήκωναν, διότι όλα αυτά τα χρόνια διευκόλυναν πολύ τις υποχρεώσεις μας ως αρχηγός και αν έχουμε νικήσει τόσο, η συνεισφορά τους είναι τεράστια. Τους το χρωστούσα», είπε ο αρχηγός μετά το ματς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου