2 Μαΐ 2018

Η αναγνώριση και η εκτίμηση του Καβάνι στη Γιούβε

Παίκτης που παρουσιάζεται διαχρονικά σαν μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους, την έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση για τη φιλοσοφία της.

Κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι, ο Εντίνσον Καβάνι παρουσιάζεται σαν στόχος των μπιανκονέρι, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει ποτέ το θέμα. Το όνομα του Ουρουγουανού έχει γραφτεί και φέτος, πριν κάποιο καιρό, για τη Γιούβε ενόψει του καλοκαιριού, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Αυτό που υπάρχει βασικά, είναι η αναγνώριση και η εκτίμηση του Καβάνι προς τη Γιουβέντους, όπως έδειξε με τις δηλώσεις του σχετικά με το τι πρέπει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή να δείξει κάτι καλό στο Champions League.


«Τι πρέπει να κάνουμε; Η Γιουβέντους, όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης, παίζει ως ομάδα, είναι ομάδα σε όλα και γι' αυτό έχει φτάσει δύο φορές στον τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια», είπε ο Ουρουγουανός, ο οποίος σχετικά με το μέλλον του ήταν διπλωμάτης.

Γιατί;

Επειδή ναι μεν είπε ότι δε θα φύγει το καλοκαίρι, από την άλλη όμως είπε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2020), όπως θα ήθελαν οι Παριζιάνοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου