3 Μαΐ 2018

Η συνάντηση που είχε ο Ντιμπάλα και τα δεδομένα που μπορεί ν’ αλλάξουν

Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής ταξίδεψε στο Τορίνο και είχε συνάντηση με τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Πάουλο Ντιμπάλα.

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει μεγάλο θέμα το αν θα είναι στην αποστολή της αλπισελέστε για το Μουντιάλ οι δύο επιθετικοί της Γιουβέντους, με τις πιθανότητες να μην είναι καλές και ειδικά για τον Ντιμπάλα. Τα πράγματα, όμως, έχουν αλλάξει από τότε.

Οπως αναφέρουν σημερινά ιταλικά και όχι μόνο δημοσιεύματα, ο Χόρχε Σαμπαόλι ταξίδεψε στο Τορίνο και συναντήθηκε με τους δύο άσους της Γιούβε, αναλύοντας τους τις σκέψεις του για την αποστολή της Αργεντινής, την οποία θα πρέπει να ανακοινώσει εντός του μήνα.


Σύμφωνα με αυτά τα ρεπορτάζ λοιπόν, ο Σαμπαόλι επισημοποίησε στον Ιγκουαΐν ότι θα είναι κανονικά στις επιλογές του και θα ταξιδέψει στη Ρωσία ενώ για τον Ντιμπάλα δεν έχει αποφασίσει ακόμη στο 100% αλλά κλίνει προς το «ναι». Εξέλιξη, αν μη τι άλλο, θετική και για τη Γιουβέντους, η οποία περιμένει από τους ανεβασμένους ψυχολογικά Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα να της δώσουν το νταμπλ και μετά να ταξιδέψουν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου