Σελίδες

Μαρότα: Θα είναι μια πράξη αγάπης για τους υπέροχους οπαδούς μας

Ο Μπέπε Μαρότα δήλωσε σίγουρος για την παραμονή του Μαξ Αλέγκρι, αν και θα πρέπει να τα πουν, ενώ θέλει το Coppa Italia για τους τιφόζι.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις χθες βράδυ στη Rai και αφού εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση, αν και δεν είναι μαθηματική ακόμη, του πρωταθλήματος, είπε για τον αυριανό τελικό του κυπέλλου: «Μετά από τρεις σερί κατακτήσεις, θέλουμε να ξανασηκώσουμε την κούπα σαν πράξη αγάπης για τους υπέροχους οπαδούς μας. Θα έχουμε απέναντι μας μια Μίλαν για την οποία έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό το ματς αλλά θέλουμε να νικήσουμε».


Κι αφού έκλεισε το θέμα του κυπέλλου, ο Μαρότα ρωτήθηκε για το θέμα του προπονητή και το μέλλον του Αλέγκρι, απαντώντας: «Με τον Μαξ έχουμε μια σχέση που απέδωσε και αποδίδει και όταν πρέπει, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα μιλήσουμε για το μέλλον, το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα είναι γεμάτο χαρές που θα ζήσουμε μαζί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...