1 Μαΐ 2018

Ολη η αλήθεια για τν διάλογο Αλέγκρι-4ου διαιτητή μετά το τέλος του Ιντερ-Γιουβέντους

Ενα αστείο θέμα προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιοι στην Ιταλία με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον 4ο διαιτητή Ταλιαβέντο.

Το 7ο σερί πρωτάθλημα, όπως φαίνεται, είναι αυτό που έχει φέρει στα όρια τους, τους πάντες. Κι αυτό μπορείς να το καταλάβεις από το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να πιστεύουν ότι ο Αλέγκρι θα έλεγε στον 4ο διαιτητή Ταλιαβέντο, μετά το τέλος του ματς στο Μεάτσα, να δώσει συγχαρητήρια στο διαιτητή Ορσάτο επειδή έπαιξε Γιουβέντους...

Αρχικά πέρασαν προς τα ΜΜΕ ότι ο Ταλιαβέντο λέει στον Αλέγκρι «τώρα στις καθυστερήσεις θα πάνε όλα καλά», μέχρι που αποδείχθηκε ότι ο Ταλιαβέντο μιλούσε στον Ορσάτο μέσω ενδοσυνεννόησης για να τον ρωτήσει, όπως γίνεται σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια αυτού του πλανήτη, πόσα λεπτά καθυστερήσεις να δείξει.

Μετά προσπάθησαν να ανακαλύψουν σκάνδαλο επειδή ο Αλέγκρι στο διάδρομο των αποδυτηρίων, καθώς ετοιμάζονταν όλοι για αναχώρηση ενώ παράλληλα γίνονταν δηλώσεις στις κάμερες, είπε στον Ταλιαβέντο που περνούσε «ωραίος ο Ορσάτο, μπράβο».


Στη συνέχεια, βέβαια, κατάλαβαν όλοι ότι ο προπονητής της Γιούβε αναφερόταν στη σωστή απόφαση του Ορσάτο να τον αποβάλει επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το 2-3 του Ιγκουαΐν.

Σκεφτείτε σε τι βαθμό παράνοιας θα φτάσουν του χρόνου που θα βλέπουν τη Γιουβέντους να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 8ο σερί! Για την ιστορία πάντως, ακόμη και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ομοσπονδίας, ο Τζουζέπε Πεκοράρο, κατάλαβε ότι είναι αστείο το θέμα και ανακοίνωσε ότι δε θα γίνει καν έρευνα.


1 σχόλιο:

  1. Μέχρι πότε θα κλαίγονται γι'αυτό το παιχνίδι η Ρούλα και η Τούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή