11 Μαΐ 2018

Δημοσίευμα για τον Ιγκουαΐν προκαλεί αίσθηση και οριοθετεί το ποσό πώλησης του Ντιμπάλα

Αίσθηση προκαλεί το ρεπορτάζ της Mediaset, σύμφωνα με το οποίο αυτός που θα «θυσιαστεί» από τη Γιουβέντους είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ολο αυτό το διάστημα οι φήμες ήθελαν τον Πάουλο Ντιμπάλα να μην είναι 100% βέβαιος για την παραμονή του στο Τορίνο αλλά τα πράγματα μπορεί και να μην είναι έτσι. Βασικά, για τη Mediaset σίγουρα δεν είναι έτσι και το μετέδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, λοιπόν, οι Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα, Φάμπιο Παράτιτσι και Πάβελ Νέντβεντ αποφάσισαν ότι δεν πωλείται ο Ντιμπάλα, εκτός κι αν σκάσει πρόταση 140 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν προβλέπεται, όμως, από πουθενά.


Βασικά ο λόγος που ο Πάουλο κοστολογείται τόσο ακριβά όσο δεν έχει διάθεση να πληρώσει κανείς φέτος, συμπληρώνει η Mediaset, οφείλεται στο γεγονός ότι η απόφαση που έχει παρθεί είναι ότι θα πουληθεί, αν χρειαστεί να γίνει επιλογή ανάμεσα στους δύο, ο Ιγκουαΐν. Βέβαια, το ρεπορτάζ της Mediaset δεν αναφέρει γιατί θα «θυσιαστεί». Για κάποιον άλλον;


3 σχόλια:

  1. Για να πάρουμε Μορατα; Γιατί η διοίκηση να ασχοληθεί με την επίθεση;Για το κέντρο και τα μπακ χρειαζόμαστε μόνο και εχω βαρεθεί να διαβάζω μόνο για την επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πάρτε τον Βερατι και Ραμπιο στα χαφ,δέστε και την άμυνα και είμαστε κομπλέ μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή