31 Μαΐ 2018

Οι 4 βασικοί που αν θέλουν να φύγουν, η Γιούβε δε θα σταθεί εμπόδιο

Τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές δείχνει το Sky Italia σαν βασικούς υποψήφιους για αποχώρηση από τη Γιουβέντους.

Το καλοκαίρι μπαίνει κι επισήμως, η μεταγραφική περίοδος αρχίζει -ανεπίσημα έχει ήδη αρχίσει- και τα σενάρια είναι πολλά και καθημερινά. Σενάρια για αυτούς που μπορεί να έρθουν αλλά και για αυτούς που μπορεί να φύγουν, με το Sky Italia να στέκεται σε τέσσερα ονόματα.

Ποια είναι αυτά; Μεχντί Μπενάτια, Σάμι Κεντίρα, Μάριο Μάντζουκιτς, Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Με αυτή τη σειρά τα ανέφεραν οι δημοσιογράφοι του καναλιού, με αυτή τα βάζουμε κι εμείς, με το ρεπορτάζ του Sky Italia να αναφέρει ότι η Γιούβε δε θέλει να πουλήσει κανέναν τους αλλά αν το ζητήσουν, δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.


Βασικά, για να το θέσουμε αλλιώς, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ μάλλον μοιάζει με... μήνυμα της διοίκησης προς τους συγκεκριμένους ότι δεν είναι και υπεραπαραίτητοι και ότι γίνονται πλάνα και χωρίς αυτούς, αν χρειαστεί, στην ομάδα της νέας σεζόν.


2 σχόλια:

  1. Οσο και να τους κραζουν ειδικά κεντιρα και ιγκουαιν που έχουν ακούσει τα πάντα είναι υπερπολυτιμοι στην ομάδα
    Δεν χρειάζεται νέα ομάδα 2 - 3 προσθήκες για να μπορέσουμε να είμαστε στους στόχους μας τον επόμενο Μάιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να αντικατασταθεί ο Ιγκουαϊν θα πρέπει να φέρει το λιγότερο τον Καβάνι. Ο Μπενατία πολύ καλός κάτω, προβληματικός στις ψηλές σέντρες. Ο Κεντίρα μάλλον ότι είχε να δώσει το έδωσε και ο Μάτζουκιτς τέλειος για πρώτη αλλαγή. Η ομάδα θέλει τρεις στην άμυνα, ένα δεκάρι, ένα στη θέση του άχρηστου Ματρουιντί και έναν ακόμη επιθετικό στην περίπτωση που δεν φύγει ο Ιγκουαιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή