21 Μαΐ 2018

Ο περίεργος λόγος που φαίνεται πως έγινε το ατύχημα των ultras της Γιούβε στη φιέστα

Με το ατύχημα που είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους το Σάββατο, την ώρα που τα νέα από το νοσοκομείο ήταν ευχάριστα, ασχολείται σήμερα η La Repubblica.

Καταρχάς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα ευχάριστα, τα οποία είναι ότι οι δύο οπαδοί που ήταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, έχουν ξεφύγει από κάθε κίνδυνο. Πρόκειται για τον 37χρονο Πασκουαλίνο Κασκίνο και τον 63χρονο Ιρλανδό Ντόναλντ Πάτρικ Γκριν, μέλη των Tradizione.

Από εκεί και πέρα, πάμε στο σημερινό ρεπορτάζ της La Repubblica, η οποία υποστηρίζει ότι αυτό που ψιθυρίζεται είναι ότι οι Tradizione είχαν αυτό το ανοιχτό βανάκι, σαν πούλμαν, την ώρα της φιέστας στους δρόμους της πόλης, επειδή ήθελαν να κάνουν επίδειξη δύναμης στα άλλα κλαμπ των ultras των μπιανκονέρι.


Θεώρησαν, δηλαδή, με αυτό τον τρόπο, με το να έχουν ένα ανοιχτό βαν και να πλησιάσουν το πούλμαν της ομάδας, ότι θα έμπαιναν στο μάτι των υπόλοιπων της curva Sud. Τελικά, δυστυχώς, μπήκαν στις γραμμές του τραμ που δεν έπρεπε, αλλά αφού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, τέλος καλό όλα καλά.

Το θέμα δημοσιεύθηκε στο οπαδικό σάιτ bandierabianconera.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου