22 Μαΐ 2018

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Γιούβε στην Ιταλία και η σούπερ πρόταση που ετοιμάζεται

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mediaset η Γιουβέντους ετοιμάζει μια σούπερ πρόταση για ένα από τα καλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που γράφουν οι Ιταλοί εδώ και καιρό -και τα τελευταία 24ωρα το τονίζουν όλο και περισσότερο- είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλος μεταγραφικός στόχος εντός συνόρων: Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο. Ισως να μην είναι ο μόνος, όμως.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η Mediaset, η οποία στην απογευματινή ενημέρωση της για τα μεταγραφικά ανέφερε ότι οι μπιανκονέρι σχεδιάζουν μια σούπερ πρόταση, η οποία μπορεί να φτάσει και στα 60 εκατ. ευρώ, για τον Φεντερίκο Κιέζα της Φιορεντίνα.


Ο 21χρονος άσος έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων στην Ιταλία (και όχι μόνο) με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής και στη Mediaset πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει ένα νέο deal ανάμεσα στη Γιούβε και τους βιόλα, μετά το περσινό για τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Δύσκολο μοιάζει το να δώσουν και δεύτερο καλό Ιταλό οι Τοσκανοί στη Γιουβέντους, αλλά με τα οικονομικά θέματα που έχουν, ποτέ δεν ξέρεις...


1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά μακάρι. Και ελπίζω σε σε μεταφορά του Φεντερίκο πίσω από τον επιθετικό και όχι τον αργεντινο τζιοβινκο.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός απο το Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή