1 Μαΐ 2018

Για επανάσταση στη μεσαία γραμμή γράφει η Tuttosport και αναφέρει τρεις μεταγραφές

Για μια επανάσταση στο χώρο του κέντρου κάνει λόγο η Tuttosport, προαναγγέλλοντας τρεις μεταγραφές.

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, η Γιουβέντους θέλει να κάνει το 4ο σερί νταμπλ αλλά ανεξάρτητα από το αν θα το κάνει ή όχι, το καλοκαίρι θα αλλάξει. Και οι σημαντικότερες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο χώρο του κέντρου.

Αυτό γράφει σήμερα και η Tuttosport, η οποία προαναγγέλλει τρεις μεταγραφές για τη μεσαία γραμμή. Η πρώτη, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Εμρέ Τσαν, ο οποίος δε θα κοστίσει τίποτα αφού έρχεται ως ελεύθερος.


Η δεύτερη, γράφει η εφημερίδα, μπορεί να είναι ο Μπρίαν Κριστάντε της Αταλάντα ή κάποιος άλλος Ιταλός τέτοιου στυλ. Η τρίτη, όμως, πρέπει να είναι και η καλύτερη. Και γι' αυτό πρέπει να είναι και η πιο ακριβή, με την Tuttosport να γράφει το εξής: «Προσοχή στην υπόθεση Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς...».


4 σχόλια:

  1. Σαβιτς μακραν η ιδανικότερη προσθήκη όσο δύσκολη και αν φαντάζει... Επίσης παίζει πολύ το Ραμπιο(τ) της Παρι μιας και λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαιρι του 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο παπου σμου ελεγε ο εργατη πηνασμεναι και σακατη θελεις χχρημα να ξοδεψης φουκαρα να αξηδεψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πως θα γινει να παρουμε Veratti που ειναι και Juventaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να τα σκασουμε χοντρα..70 εκατομυρια ευρω κοστιζει αυτην την στιγμη και εχει συμβολαιο μεχρι το 2021 με την παρι σεν ζερμεν..δυσκολο δυστυχως..αν και ποτε δεν ξερεις..μακαρι παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή