19 Μαΐ 2018

Προσπάθεια να μπλέξουν τη Γιουβέντους για το «36» στο γήπεδο

Θυμάστε τον Ναπολιτάνο δικηγόρο που ήθελε να πετύχει την επανάληψη του Ιντερ-Γιουβέντους; Τώρα ετοιμάζεται για νέο θρίαμβο...

Λίγες μέρες μετά τη νίκη των μπιανκονέρι επί των νερατζούρι στο Μιλάνο, είχαμε γράψει για τις υπογραφές που μάζευαν οπαδοί των δύο ομάδων για να ζητήσουν την επανάληψη του ματς, επειδή τους είχε ξεσηκώσει ένας Ναπολιτάνος δικηγόρος ονόματι Αντζελο Πιζάνι.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, επανήλθε τώρα στον... ανένδοτο κατά της Γιούβε, επειδή στο Allianz Stadium αναγράφονται κανονικά τα 36 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει η Κυρία και όχι τα 34, όπως θέλει ο ίδιος.

Ετσι, απέστειλε υπομνήματα στην ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στην εισαγγελία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, στην εισαγγελία της Ρώμης, στην εισαγγελία του Τορίνο, στην ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή, στο υπουργείο αθλητισμού, στην UEFA και στη FIFA, ζητώντας την τιμωρία της Γιουβέντους ως κλαμπ, των παραγόντων της αλλά και των ποδοσφαιριστών της!


Είναι προφανές ότι ο Αντζελο Πιζάνι έχει βρει την τέλεια ευκαιρία, μέσω της Γιούβε, για να διαφημίζει τον εαυτό του, αλλά ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι μπορεί να τον εμπιστευτούν για κάποια σοβαρή υπόθεση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου