26 Μαΐ 2018

Αρέσει στον Μπενάτια η προοπτική εκτός Γιουβέντους και οι μπιανκονέρι έχουν μια λύση

Με τον Μεχντί Μπενάτια μπορεί όντως να υπάρχει θέμα τελικά, ενώ κυκλοφορεί ένα νέο όνομα για την άμυνα της Γιουβέντους.

Πριν δύο μέρες γράψαμε ότι σύμφωνα με κάποιες φήμες ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός μπορεί και να είναι προς πώληση αν έρθει καλή πρόταση, αφού ναι μεν ήταν βελτιωμένος φέτος αλλά στο Τορίνο δεν έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι.

Τώρα δίνεται συνέχεια στο θέμα, αφού ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι του αρέσει η προοπτική της Μαρσέιγ, η οποία ενδιαφέρεται, λόγω του Ρούντι Γκαρσία που ήταν ο προπονητής του στη Ρόμα. Εξελίξεις, λογικά, αναμένονται μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Μαρόκο στο Μουντιάλ, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τον Μπενάτια να είναι στο στόχαστρο και της Αρσεναλ.

Οπως και να έχει, η Γιουβέντους έχει αρχίσει να κάνει τα... κουμάντα της και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα έχει στη λίστα της και τον Ματίς Ντε Λιχτ.


Ο γεννηθείς το 1999 Ολλανδός στόπερ του Αγιαξ αρέσει σε πολλούς, με τις Μπαρτσελόνα και Τότεναμ να έχουν δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον, ενώ η ομάδα του τον κοστολογεί στα 40-50 εκατ. ευρώ.

Το... κρυφό χαρτί της Γιούβε πάντως, αν όντως αποφασίσει να διεκδικήσει σοβαρά τον Ντε Λιχτ, είναι ο μάνατζερ του. Μιλάμε για τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είναι πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τον Μπέπε Μαρότα ενώ πριν λίγες μέρες, στο ραντεβού της διοίκησης με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εκπροσωπήθηκε από τον αδερφό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου