20 Μαΐ 2018

Η ξεχωριστή στιγμή του Αλέγκρι

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια τελικά για να νιώσει πιο άνετα από ποτέ στο Allianz Stadium ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αποθεώθηκε όσο ποτέ.

Τέσσερα χρόνια, τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα. Μόνο το Champions League λείπει για να γίνει θρυλική η θητεία του Αλέγκρι στο πάγκο της Γιουβέντους αλλά θα έχει κι άλλες ευκαιρίες για να το πετύχει, αφού η παραμονή του θεωρείται δεδομένη πλέον και κατά πάσα πιθανότητα θα επιβεβαιωθεί Δευτέρα ή Τρίτη.

Αυτό είναι κάτι που θέλει και ο κόσμος άλλωστε, αν κρίνουμε από τη χθεσινή μέρα. Μια μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Μαξ έδειχνε να αισθάνεται πιο άνετα από ποτέ, είτε όταν έκανε... κόλπα με την μπάλα δείχνοντας την τεχνική του σε μια φάση που Γιουβέντους κέρδισε πλάγιο μπροστά από τον πάγκο, είτε με το πώς έτρεχε κατά την είσοδο του για να παραλάβει το μετάλλιο του, είτε με τους πανηγυρισμούς μετά.


Υπήρχε όμως ακόμη ένας λόγος, πολύ σημαντικός, για τον οποίο ο Αλέγκρι ήταν πιο άνετα από ποτέ χθες στο Allianz Stadium. Κι αυτός ο λόγος, όπως σημειώνει σήμερα ο ιταλικός Τύπος, έχει να κάνει με το γεγονός ότι αποθεώθηκε όσο ποτέ, τόσο από τους ultras που του έβγαλαν και σύνθημα, όσο και από όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι του χάρισαν ένα πολύ ζεστό και πολύ μεγάλο σε διάρκεια χειροκρότημα.

Ζεστό, μεγάλο και δίκαιο, συμπληρώνουμε εμείς, με όσα έχει πετύχει σε αυτή την 4ετία του στη Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου