20 Μαΐ 2018

Μία μεταγραφή ανακοινώνεται και μία μεταγραφή δουλεύεται

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να ανακοινώσει μία μεταγραφή και πλησιάζει σε ακόμη μία.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους μπιανκονέρι και από εδώ και πέρα αρχίζει η δουλειά για την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Βασικά, για να είμαστε ακριβείς, η δουλειά για τη Γιούβε της σεζόν 2018-19 έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και γι' αυτό είμαστε λίγο πριν την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής.

Οπως αναφέρει σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος, ο Εμρέ Τσαν θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος από τη Γιουβέντους, η οποία λόγω σεβασμού προς τη Λίβερπουλ θα περιμένει να γίνει πρώτα ο τελικός του Champions League και μετά θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση για τον διεθνή Γερμανό χαφ.


Την ίδια ώρα, ο Μπέπε Μαρότα τρέχει και το θέμα του Ματία Περίν, ο οποίος αποτελεί στόχο και της Νάπολι. Ο 25χρονος διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας αποχαιρέτησε την Τζένοα στο τέλος του ματς με την Τορίνο αφού έβαλε τα κλάματα αγκαλιάζοντας όλους τους συμπαίκτες του υπό το χειροκρότημα των οπαδών, οι οποίοι κατάλαβαν ότι αυτή ήταν η τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα τους.

Σύμφωνα και με τα σημερινά ρεπορτάζ, η Γιουβέντους έχει σαφές προβάδισμα έναντι της Νάπολι και τις επόμενες μέρες, λογικά, θα υπάρξουν εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου