Σελίδες

«Περιμένω τηλεφώνημα του Μαρότα για να κάτσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε για τον παίκτη»

Η Τζένοα ισχυρίζεται ότι η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Ματία Περίν και είναι φανερό ότι θέλει να προκαλέσει πλειστηριασμό με τη Νάπολι.

Το όνομα του 26χρονου Ιταλού τερματοφύλακα έχει συνδεθεί με τους μπιανκονέρι τόσο στο παρελθόν όσο και πιο πρόσφατα, όπως έγραψε και το forzajuve.gr πριν δύο εβδομάδες. Τώρα η σύνδεση είναι και επίσημη, αφού την επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των ροσομπλού, Ενρίκο Πρετσιόζι.

«Είναι αλήθεια, στην τελευταία συνεδρίαση της Lega στη Ρώμη ο Μαρότα με σταμάτησε και μου είπε ότι πρέπει να μιλήσουμε για τον Ματία. Περιμένω, επομένως, ένα τηλεφώνημα του για να κάτσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε», είπε.


«Δεν ξέρω αν θα είναι βασικός ή αναπληρωματικός στη Γιούβε, ξέρω ότι είναι πολύ δυνατός τερματοφύλακας», συμπλήρωσε ο Πρετσιόζι για να προσθέσει. «Η Γιουβέντους, πάντως, θα πρέπει να βιαστεί γιατί και η Νάπολι ενδιαφέρεται και μπορεί σύντομα να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις μαζί της».

Χωρίς να μιλάμε με τον Μπέπε Μαρότα, μπορούμε να φανταστούμε ότι η τελευταία φράση του Πρετσιόζι δε θα του άρεσε καθόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...