14 Μαΐ 2018

Ο Μπαρτσάλι διάλεξε ποιο από τα 7 πρωταθλήματα είναι το καλύτερο και είπε τι θα κάνει τη νέα σεζόν

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει και τα επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα της Γιουβέντους, μίλησε πρώτος μετά την ισοπαλία-σκουντέτο στη Ρώμη.

Οι μπιανκονέρι επέστρεψαν στην ιταλική πρωτεύουσα λίγες μέρες μετά το 4-0 επί της Μίλαν στον τελικό του κυπέλλου, με στόχο το βαθμό που θα τους έδινε και μαθηματικά και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο βαθμός ήρθε με το τελικό 0-0, η Γιούβε είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας για 7η σερί χρονιά και 36η φορά στην ιστορία της και ο Αντρέα Μπαρτσάλι μίλησε στη Mediaset αμέσως μετά τη λήξη.

«Θα μείνουμε στην ιστορία, υπέροχη σεζόν. Δεν ήταν εύκολο αλλά ήμασταν σπουδαίοι, τώρα θα πανηγυρίσουμε, είμαστε χαρούμενοι για εμάς και τους οπαδούς μας», είπε αρχικά ο Αντρέα, από τον οποίο ζητήθηκε να ξεχωρίσει το πιο όμορφο πρωτάθλημα: «Αυτό που κατακτάς εκείνη την στιγμή, είναι και το πιο όμορφο. Αρα το φετινό. Επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα είναι ιστορία»!


Από εκεί και πέρα, αφού έβγαλε το καπέλο στη Νάπολι για τη φετινή πορεία της στο πρωτάθλημα, ο Μπαρτσάλι είπε για το μέλλον του: «Τι θα κάνω τη νέα σεζόν; Νομίζω ότι θα είμαι εδώ και θα συνεχίζω να παλεύω για τους στόχους μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου