20 Ιουν 2018

Τελειώνει η μεταγραφή και ο Κανσέλο έρχεται στη Γιουβέντους

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζοάο Κανσέλο, αφού η Βαλένθια έκανε μια τελευταία υποχώρηση.

Η ισπανική ομάδα, η οποία είχε αρνηθεί να διευκολύνει την Ιντερ που είχε ως δανεικό φέτος τον Πορτογάλο δεξιό μπακ, ζητούσε 45 εκατ. ευρώ αρχικά αλλά έριξε τις απαιτήσεις της στα 40, προκειμένου να συνεχιστούν οι συζητήσεις με τη Γιουβέντους.

Αυτές οι συζητήσεις, τελικά, είναι κοντά στην ολοκλήρωση τους, αφού σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος θεωρεί πλέον ουσιαστικά σίγουρη τη μεταγραφή. Οπως αναφέρουν τα νεότερα ρεπορτάζ, υπήρξε νέα επαφή ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τις «νυχτερίδες», με τις απαιτήσεις των Ισπανών να πέφτουν στα 37-38 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι πολύ κοντά στα 35 που ήθελε να δώσει εξαρχής η Γιούβε, με τις δύο ομάδες πλέον να συζητούν για το πώς θα καταβληθεί το ποσό.


Με δεδομένο ότι η Βαλένθια καίγεται για να παρουσιάσει στην UEFA έσοδα ως το τέλος του μήνα από πωλήσεις παικτών, είναι μάλλον σίγουρο ότι δε θα πρόκειται για δανεισμό με υποχρεωτική αγορά αλλά για αγορά από φέτος, με τα λεφτά όμως να δίνονται -κατά πάσα πιθανότητα- σε δύο δόσεις.

Ο Ζοάο Κανσέλο, υπενθυμίζουμε, είχε απασχολήσει και πέρυσι τη Γιουβέντους αφού τον παρακολουθούσε πολύ καιρό αλλά το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Τελικά, όπως φαίνεται, θα ντυθεί μπιανκονέρο με ένα χρόνο καθυστέρηση και έχοντας προσαρμοστεί στην Ιταλία μετά τη φετινή χρονιά του στους νερατζούρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου