28 Ιουν 2018

Περιμένουν το λάθος της Γιούβε, αλλιώς…

Κάποιο απρόοπτο πρόβλημα δεν έχει προκύψει, μεταγραφική εξέλιξη δεν υπάρχει, οπότε μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά και στους αντιπάλους.

Σε αυτούς κυριαρχεί το τελευταίο 48ωρο αυτό που έχει γίνει με τη Μίλαν και τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη λόγω του FFP. Δικά τους προβλήματα αυτά, μεγάλη ομάδα είναι, ας ψάξουν να βρουν και τη λύση.

Στη συμπολίτισσα των ροσονέρι, αντιθέτως, το κλίμα είναι μια χαρά, με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν να παρουσιάζεται σήμερα επισήμως. Ο Βέλγος είπε όσα ήθελε να πει για τον ίδιο και όταν ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα και αν η Ιντερ θα είναι έτοιμη για να το κατακτήσει, έδωσε την εξής απάντηση.

«Ελπίζω να κατακτήσω κάτι το συντομότερο δυνατό γιατί ακόμη δεν έχω κατακτήσει τίποτα. Ξέρουμε ότι η Γιούβε νικάει για πολλά χρόνια. Πουλάει ποδοσφαιριστές αλλά ενισχύεται. Θα πρέπει να περιμένουμε το ότι αργά ή γρήγορα η Γιουβέντους θα κάνει λάθος...».


Αργά ή γρήγορα, αλήθεια λέει ο Ναϊνγκολάν, η Γιούβε θα κάνει λάθος. Αργά ή γρήγορα, γιατί αυτό εννοεί, το πρωτάθλημα θα χαθεί. Λογικό είναι αυτό. Νομοτελειακό. Και εκεί ακριβώς θέλουμε να καταλήξουμε: Οι ελπίδες των αντιπάλων των μπιανκονέρι βασίζονται πλέον σε αυτό, στο γεγονός ότι νομοτελειακά, κάποια στιγμή, η Κυρία θα χάσει το πρωτάθλημα.

Τέτοια είναι η διαφορά αυτή τη στιγμή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου