2 Ιουν 2018

Τώρα που φεύγει ο Μπουφόν, θα πάρει… διαρκείας

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Μπουφόν πως φεύγει από τη Γιουβέντους, η Γιουβέντους έμαθε πως θα έχει ένα επιπλέον… διαρκείας!

Ακούγεται περίεργο αλλά έτσι είναι. Και μάλιστα υπάρχει και εξήγηση. Η Αλένα Σερέντοβα, η σύζυγος του τερματοφύλακα της Κυρίας, δήλωσε πως τώρα θα επιστρέψει στις κερκίδες για να υποστηρίξει την ομάδα που αγαπάει.

Η 40χρόνη Τσέχα είχε σταματήσει να παρακολουθεί από κοντά τη Γιουβέντους λόγω των άσχημων εξελίξεων που είχε στα προσωπικά της με τον παίκτη της Γιουβέντους. Μάλιστα, το μοντέλο είχε αφήσει αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Μπουφόν το χωρισμό τους και εκτός των άλλων άφησε να εννοηθεί πως είχε καλλιεργηθεί κλίμα εναντίον της ακόμη και στο να βρίσκεται στο γήπεδο.


«Επιστρέφω στο γήπεδο πιο δυνατή», είχε πει τις προάλλες η πρώην σύζυγος του Ιταλού πορτιέρε. Στη ζωή κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Φαίνεται πως η Γιούβε έχασε τον αρχηγό της αλλά κέρδισε ένα επιπλέον διαρκείας και μια όμορφη παρουσία στις κερκίδες. Εμείς, πάντως, θα προτιμούσαμε να κρατούσαμε το πρώτο καθώς η Αλένα είναι νέο κορίτσι και έχει όλη τη ζωή μπροστά της για να έρχεται στο γήπεδο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου